Anette <3

Skal jeg ?

Slutte og blogge? Jeg har mistet bloggelysten og er ikke helt sikker på om den kommer tilbake.

Hva synes dere?

Skoletur

Skoletur

Vis jeg har noe skrive feil så ikke bry deg om det, siden jeg skriver på mobilen. Jeg tok ikke så veldig mye bilder, de bildene jeg har lagt ut på blogge er de det eneste jeg har tatt bortsett fra to bilder til men det var noen venner med.

Har du vært på skoletur I dag?:)
noen kjedelige bilder, men men. På fredagen skal jeg på ennda en skoletur så det blir sikkert mete bilder fra den turen.

Forslag?

Til en gratis nettside man kan se filmer på?

 

Kino

Hei, snart skal jeg ha på meg trenings klær også stikker jeg på matta for og spille fotball.  Etter treninga skal jeg dusje og ryddet litt på rommet før jeg tar buss samen med venner til trondheim kino. Jeg er ikke helt sikker på hvilken film jeg skal se. I går satt jeg pugga til mattetentamen som var i dag. Jeg trur det gikk egentlig kanskje bra, bedre enn forventa.

Jeg bare elsker denne her, hver gang jeg er på gården til bestemor og bestefar kommer denne til meg og vil kose!

Skal du på kino i dag?

Pugging

Nå sitter jeg her og skal øve til mattetentamen som er på fredagen. Klokka 19.30 skal jeg spille kamp mot ranheim.

Hva skal du I kveld?

Sol og tannlege

Om 10 minutt stikker jeg til tannlegen. bloggere mere I kveld. Resten av dagen skal jeg sole meg og slappe av. Vil heller v?re på skolen og bare slappet av med de andre som skulle ligge på banen og kose seg, mens jeg sitter inne I en tannlege stol. Koselig det ikke sant?

Flott med sol :)

Har dere fint v?r der dere bor?

Anette

Øving til..

Nå sitter jeg og øver til prøve  som er på torsdagen i rle. Jeg kommer kanskje til og blogge I kveld.

Øver til prøve.
Har du noen prøver I uka?:)

17 mai folkens

Jeg skal til rindal I helga og er litt usikker på om det blir et innlegg fra meg. Men skal dra prøve.

17 mai, gratulerer med dagen :)

Dagen I dag

Hei, folkens!

Straks skal jeg se fotballkamp til søskenbarnet mitt. siden han spiller mot klæbu og klæbu er hjemme bane må jeg jo komme og se på. Når kampen er ferdig skal vi på burdag til søskrnbarnet mitt fra rindal.

Skal du se på kamp idag? :)

Anette

Ps; blogger på mobilen sä det kan være ganske mye skrivefeil

årets første fotballkamp

 

Jeg har ikke blogga på år og dag, men nå skal jeg virkelig begynne og skjerpe meg.  Jeg har ikke gjort noe spesielt på hytta, bare kosa meg og møt slekta. Jeg som har blitt forskjølet av løpet av helga, det er sykt kjedlig og være syk når man skal ....spille kamp

 

Nå skal jeg årne meg til "årets første fotball kamp". Vi har spilt to treningskamper i år, men nå skal vi begynne med kamper, gleder meg sykt til og spille. Men som dere skjønner så er kampen lagt unna, det tar 1 t og 30 min og kjøre, så vi laget mitt skal kjøre minibuss til kampen, det blir kos. Jeg tar med kamera så det blir kanskje bilder på bloggen i morgen? hvem vet.   


 Vito og meg :)

Skal du spille kamp i dag? :)

Anette

 

Hyttetur

 


Jeg kommer ikke til og blogge på en uke nå, jeg skal på hytta. 

 

Skal du på hytta i påska? :)

Anette

 

My day!

 


I går kveld var det kjempe fint vær med ikke noe snø på bakken heller på veien. Men når jeg våkna i dag morrest. var det snø, jeg vil ikke ha snø. Jeg ville rett og slett ikke på skolen, men på skolen i dag  tok  noen elver med  oreokake, boller , brownis, det var sykt godt!

i sta satt jeg og så  på The voice, bildet ble tatt i sta men rakk ikke og blogge før nå. Men nå er det lang pause så nå sitter jeg på facebook og snakker med folk og venter på at pausen er over!

Snø det hos dere?

Anette :)

morsom dag i morra? Slett ikke!

Da blir det Engelsk skrive dag i morra. blir bare de 2 siste timene i morra.I morra blir det ikke noe blogging før jeg legger meg, siden jeg har sykt mye og gjøre, pugging på prøve som er på torsdagen og gjøre sånn posekt ting med ei i klassen. Så dagen i morra kommer til og bli sykt kjedelig.

Har dere skrivedag i morra?

Anette

SykI går var det ikke noe blogging på meg, siden jeg hadde så mye og gjøre. 

 

Nå sitter jeg her og bare slapper av. Jeg var hjemme fra skolen siden jeg hadde vondt i hode og kasta opp rett før jeg skulle på skolen.   Resten av dagen skal jeg pugge til prøve som vi har på torsdagen i samfunsfag. 

Er du syk?

Anette :)

Ny start

jeg  Heter  hvertfall Anette, er 14 blir 15 28, april og kommer fra lille Klæbu i Trondheim :) vil du vite mer? bare og spørre!

jeg heter Kristin, er 14 blir 15, kommer fra skedsmo :) 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits