april 2012

ferdig bursdag

Nå er jeg ferdig med bursdagen og skal legge meg.  Jeg kan da begynne og fortelle deg litt om bursdagen, vi begynte med og snakke litt. Nesten med en gang de kom spiste vi pizza og koset oss. Etter vi hadde spist begynte vi med forskjelige leker og tok bilder etter det. Når klokka nærmet seg 10 over 9 fant vi ut at vi skulle ta ding dong stikk ( ? ). Noen venner av meg så det var en mann i vinduet som drev med pc`en så de vikka jo til han og dansa foran vinduet. Han fikk latter krampe og begynte plutselig og ta bilder av de som dansa. De vart skremt og gikk for og unga og ta bilder av, de gikk tilbake for og danse mere. Plutselig var det en dame som kom på verdan og sa noe med at vi ikke kunne gjøre det, vi sprang så vi ikke hørte henne snakke. Vi kom inn ca 10 og da satt vi og så på paradise ( jeg tok opp programme) så vi så det fra begynnelsen av.  Den slutta 5 på 11 og bursdagen varte til 11 så vi drem med sånn lek på papir. Bursdagen varte litt lenger enn vi hadde trudd. 

 

Vi hadde sjokolade fantene. 

Har du hatt en super dag? :)

anette

JEG SKAL VÆRE MED PÅ PARADISE HOTEL 2013 !

hahahhahahahha ! må bare se hvor mange som faktisk går inn på bloggen vår når jeg skriver dette ! over 300 lesere til nåå :D hahahah ! 

ser kjempe deilig ut ! 

 


minner om spmrunde ! <3 spørr pliis !

yeeay!

Tusen takk for alle som har gratulert meg med dagen på lørdagen. Kjempe bra skrevet kristin, love you.

Jeg har vært i molde i helga så da var defor jeg ikke blogga i helga. Vi kom på 1 plass i B slutt spill.  Klæbu vart kåra til beste klubb,  så jeg er stolt av og bo i klæbu. Men klokka 19.00 kommer det gjester til meg siden jeg skal feire vennebursdag, hehe.  Det blir kanskje bilder, men er ikke helt sikker ennda, men får håpe på det.  Men nå må jeg årne meg ferdig

ELKSER SOMMER!

Skal du feire bursdagen din i dag? :)

Anette

spørsmålrunde ! blir svart på video!

Jeg, kristin svarer på video:) 

kanskje det blir svart neste gang vi møtes på video sammen ellers blir det hver for oss :) 
vi har hatt spørsmål runde tidligere, men har ikke fått nok spm, får jeg mange nok spm blir det video !  

ikke glem å spørr !

anette &kristin 

Verdens Beste har bursdag i dag !!!

Anette har bursdag i dag

En burdagshilsen fra meg ! 

Gratulerer med dagen !!!!!!!!! :D 
BESTEVENN ! GRATULERER MED DAGEN ! 
Du er en som man alltid blir godt humør av, en som alltid har noe morsomt å si! Du er en man kan stole på og snakke om med alt! Skulle ønske jeg kunne møte deg nåå ! Jeg gleder meg utrolig mye til vi skal på språkreise sammen! Det blir utrolig gøøy! Vi skal dra på en ferie alene i 3 uker! Vi bestilte en språkreise sammen, etter at vi ikke hadde sett hverandre på et år. Vi MÅ møtes oftere enn det! Vi har kjent hverandre siden vi var kanskje 2 år eller noe ! Nå er du 15 år! Gratulerer så mye med dagen Anette ! får aldri sagt det nok. Jeg husker fortsatt den første gangen vi møttes av en eller annen merklig grunn, husker jeg det ! Jeg husker du kom løpende ned til meg og vi begynte å snakke sammen og var med hverandre omtrent hver dag ! veldig ofte i hvertfall. Vi ble bare bestevenner med en gang! jeg husker også den telefonsamtalen der du forteller meg at du skal flytte til trondheim, fordi hele familien din bodde der.. :( Men alikevel har vi kontakt! Vi ringer hverandre, skyper og chatter på facebook. jeg har til og med tatt fly dit alene for å møte deg! Du betyr så mye Anette! Du er den føste bestevennen min og håper vi kommer til å være det hele livet ut!!!! 

håper du får en suupeer dag Anette ! 

Da vi møttes etter å ikke sett hverandre på et år ! 

husker du denne Anette ? 

Tilsutt en bursdagssang for deg ! <3

Ha en suuuupeer dag Anette ! 


masse tips for å få flere lesere !

Få flere lesere ! 

* news2post.no er mest populært nå få innleggene dine på forsiden. 

bloggtrafik.nu er en side som man må samle poeng med å bla i gjennom andre blogger, kon\mplisert å forklare, dere skjønner det..! 

* Bli med i bloggmiljøet ! kommenter andre blogger, om du følger noen andre blogger kan det henne folk blir mer nysgjerrige på deg også. 

* Skriv innlegg om hva bloggen egentlig handler om, best med et tema. om du har et tema bør 98 av 100 blogg innlegg handle om det. 

* Skriv gode overskrifter, overskrifter er for å få andre til å få lyst til å lese alt ! hvis man skriver for eks. en helt vanlig dag. har man kanskje ikke så lyst å lese om at man, gikk på skolen kom hjem og dro på trening eller noe sånt. 

* ikke skriv om at du har ikke noe å blogge om. Det er ikke så mange som vil følge en blogg som ikke har mye å blogge om. ta heller en bloggpause hvis man ikke har mye å blogge om og kom heller tilbake til bloggen med masse ideer. 

* Viktig at du skriver når du selv har lyst! man merker på noen blogginnlegg at den personen ikke hadde noe lyst til å blogge. 

* Ikke skriv noe krekende om noen, det kan man miste mange lesere av!! fint å bruke ytringfrihet i en blogg, men ytringsfrihet er å si noe man selv mener, men det er ulovlig å krenke ned på noen. det kan bli poitianmeldt ikke post innlegg når du er sint, vent heller når du kan roet deg ned også se på det en gang til så kan du poste det. 

*  få insperasjon fra andre blogger!  

* Viktig at man aldrii kopierer!! 

* blogg ALLTID positivt ! ingen vil gå inn på en blogg og bli i dårlig humør ! 

 Skrivesperre ? 

skriv om ting som du er interesert i ! Da har man oftest mye å skrive om, det blir det gode blogginnlegg om! 

 det er masse man kan blogge om !!!  

* sport 

* nyheter som du er interesert i

* klær sminke og hår 

* anbefalinger

* kjendiser 

* filmer

* youtube ! finn noe humor, en blogg med masse humor er kjempe gøy !  

* Fin sang som du kan dele ! 

* opplevelser du har hatt

* noe du kan mye om som folk kan lære av 

håper alt dette kan hjelpe ! 

- Kristin <3 

 
Blogges ! <3 

rosetoget foran Oslo tingrett !

40 000 mennesker møtte opp
se så nydelig ! <3  

hva synes du ? <33

-Kristin 
 

 

Travel helg

Heihei :)
Det blir ikke noe blogging før søndag, mandag eller tirsdag for jeg har det nemmelig travelt i uka her. Onsdagen skal jeg på trening gjøre lekser og ta sol. Torsdagen skal gjøre nesten ikke lekser, håndballtrening, pakke til molde som vi skal dra på fredagen og sist ikke ikke mist stikker jeg til malvik for og se mitt lag spille mot malvik. Fredagen drar jeg på skolen og skal være der til lunsj og da tar vi bussen til molde. Etter vi har vi kommet frem skal vi ta opp madrassen og sånn. Mitt lag har 2 kamper som begynner seint og det andre laget begynner også sånn passe seint. Resten av helga blir det kamper.

Skal du til molde i helga?:)
Hva skal du i helga? :)

Anette

Ps: hvorfor det ikke er bilde, er at jeg skriver på ipaden og da går det ikke ann og laste ned bilder.

Vil du bli ukas blogg ? TRENGER FLERE SOM MÅ MELDE SEG PÅ!

Jeg trekker en ukas blogg i slutten av uka. ( det blir neste søndag ! )

meld deg på under i kommentarfelte + legg oss gjerne til som venn! 

( sorry for lite bilder fortiden, skal bli bedre ! )
utsetter litt, har ikke trekket ukas blogg ennå fordi det ble så få som meldte seg på ! TRENGER FLERE ! 

SPØRSMÅLSRUNDE, VI SVARER PÅ VIDEO !

minner om spørsmål runde ! 
mest sannsynlig at vi svarer på video, hvertfall Jeg ( kristin ) 

 

spørr om ALT ! 

Anette<3 

Kristin <3 


 

Ikke glem å spørre ?!


Rosenborg - tromsø

 

Nå sitter jeg og venter på at Rosenborg skal spille kamp. 

I dag våkna jeg halv 9 og dro rett til en hall for og se søskenbarnet mitt spille håndballkamp.  Siden vi var borte til 12 tiden satt jeg og gjorde lekser resten av dagen. Jeg har besøk av Bestemor og hun blir til onsdag, så det blir kos.  

Hvem heier du på? :)

Anette 

 

ny hårfarge før og etter bilde !

før ! ikke akuratt det beste bilde av håret mitt menmen.. 

Nå ! sånn ser håret mitt ut nå ! 


Ja det kom da veldig stort.. 

 

men ja nå var denne helgen over !  Hvorfor må helgen være så kort ?? starten på en ny uke snart daa...
håper alle har hatt en fin helg ! blogges !  

hva har dere gjort i helgen da? 

Kristin ! 


fredag

Heihei :)

Jeg som tok bilder for og legge ut bilder på bloggen ,men så finner jeg ikke overføringskabelen. Typisk meg. Men jeg skal legge ut bildene når jeg finner den. Alle på fotballaget dro på meråker i helga for "treningsleir" unntatt meg. så i helga skal jeg bare slappe av og prøve og ta bilder til bloggen, men kan ikke love noe.  

i dag har det helt ok dag unntatt matteprøve de 2 siste timene, prøven gikk ikke så veldig bra. Når jeg kom hjem i dag gikk jeg rett opp på tv`en og bare slappa av og så på de opptakene jeg hadde tatt opp. men  Men nå snakker jeg med Kristin på skype.

 

 

 

Siden snøen forsvinner tok jeg bare et sommer bildet. 

Er det noen som har funnet ut at Stian har et band " Staysman & Lazz" som i fjor slapp ut en ny verson av " livet er for kjipt". Jeg måtte lese det tre ganger jeg for og tro på at han var med i en band 

Staysman
Viste du at Stian hadde band fra før av? :)
Anette 

fredags følelse!! Våknet nå.. + dagens Youtube musikkvideoer + ny artist !!!

Jeg har først sovet helt til nå jeg sovnet kanskje rundt 4 tiden til halv 8 

jeg har vært så dårlig denne uka ! to dager jeg ikke kom meg på skolen. Nå er det endelig freedag ! HELG ! sove LENGE godteri, sene kvelder, slappe aav ! selfølgelig noe av det beste so finnes ! hater stressene uker ! Det er noe av det værste jeg vet ! nå sitter jeg helt daff og skyper med BESTE Anette, Anette er den beste vennen som får meg i det beste humøret ! hun er lett å snakke medog alltid noe som skjer rundt henne. Vi har vært barndomsvenner leeenge. hun er faktisk den jeg har kjent lengst i livet ! åhh for en herlig kveld ! jeg ligger i senga med en stoor skjokolade ved siden av meg og kjenner lukten av Taco ! LOVE 

Jeg har loket litt rundt på Youtube i dag og tenkt til å dele de sangene jeg liker. Jeg har tenkt å starte en Dagens Youtube. jeg kommer ikke til å legge ut en video hverdag men en gang i blandt !
dere vet aldri hva som skjer på denne bloggen :) hihi !  

 

 

chloe jordache !  hun er hun jeg hører mest på nåå ! hun er en nydlig jente med de beste sangene ! lyst til å høre mer av hun? 
gå inn på denne siden ! 
 ( sangene starter av seg selv )

 


Youtube siden hennes her 

Paradise

Nå sitter jeg og venter på at paradise begynner, min favoritt er Kristin, dennis og Andreas. Jeg håper ikke at Nina går ut i dag, siden det har gått rykter at hun går ut i dag, men vi får vente og se.

 

 

 

Jeg bare elsker øynene til Dennis :)

Hvem heier du på Paradise hotel? :)

Anette

Må lese denne historien, den orginale historien til iselin fra paradise hotel.

så dere paradise hotel i går ? 

i så fall iselin fortalte stian om amrikansk dame som har født reker ! her er historien ! 

En morgen ved 5-tiden våknet 22 år gamle Susan deLucci fra Kittery, Maine (USA altså) med et smertelig behov for å urinere. Først trodde hun at hun hadde diaré, men da hun sto opp av sengen, skjønte hun at dette var et urinveisproblem. Det var veldig likt følelsen av å ha diaré, men det var galt hull. Hun vaklet ut på badet og i det hun satte seg ned på skålen gir hennes vagina fra seg den høyeste og mest forferdelige fjertelyden noen har hørt.

I paralyserende smerte blir frøken deLucci sittende og presse og kreste ut en sviende strøm av skitt og slam mens hun klamrer seg til klosettskålen så knoklene er helt kritthvite. Hun hyler helt hemningsløst mens dette pågår, og til slutt ringer naboene til politiet. Når legen ankommer finner de frøken deLucci liggende bevisstløs på gulvet uten noe annet på seg enn badekåpen. Nedover det ene låret hennes renner det en strøm av brun og grønn sirup. Legen må flytte henne over på en båre, så han griper hennes venstre ben, som har blitt liggende over hennes høyre, for å strekke henne ut. Hun ligger helt forvridd på gulvet. Når han løfter hennes venstre ben for å strekke kroppen hennes ut, ser han et lite dyr, stort som en fingertupp som kravler og spreller og er på vei ut av hennes vagina. Den lander på gulvet med en våt, poppende lyd.

Sjokkert stirret legen på dyret som lå på gulvet på det flislagtebaderomsgul vet i en saus av gjørme.
Det er en liten reke og den ligger på gulvet og gisper etter vann mens den spreller fram og tilbake. Den forskrekkede legen kjente kvalmen bre seg og snudde seg mot klosettet for å kaste opp. Da han stakk hodet ned i klosettet for å kaste opp fikk han se noe så skremmende at han aldri mer klarte å se ned i et toalett uten å brekke seg. Hele toalettskålen kokte av brune, gjørmete små reker som sprellet og sprutet vann i et rasende tempo. Dersom du tror dette er fælt - vent til du hører hvordan dette skjedde:

Frøken deLuccis offisielle dødsårsak var en kombinasjon av sjokk og kraftige slag mot hodet. Hun reiste seg fra toalettet i smerte og da hun så hva hun hadde gjort, fikk hun et sjokk og falt om, slo hodet mot toalettet og deretter mot gulvet. Rettsmedisinere antar at hun to dager før hadde kjøpt en levende hummer på fisketorget. Mens hun lå i badekaret hadde hun forsiktig stukket hummerens hale inn i vagina for å oppnå seksuell nytelse. Deretter har hun holdt en lighter under dyrets ansikt, noe som fikk dyret til å sprelle med halen frem og tilbake i et hysterisk tempo. Rettsmedisineren fant en lesbisk pornofilm i videospilleren og TV-en var satt på en stol i stuen slik at hun kunne se TV fra badekaret.

 

De fant de i søppelbøtta på kjøkkenet, pakket inn i en papirpose. Spor av frøken deLuccis DNA ble funnet på hummeren, sammen med kjønnshår som hadde blitt klemt fast i leddene på hummerens haleparti. Hummerens ansikt hadde lette brannskader som stammet fra den samme gassen som blir brukt i lightere.

Hummerens tarmsystem og endetarmsåpning var full av tomme eggposer fra reker. Legene antar at hummeren hadde spist dem (de er vanlige i vannet på fisketorg og blir vanligvis helt enkelt kokt til døde). Hummeren hadde så tømt seg selv i frøken deLuccis vagina mens hun torturerte det stakkarsdyret. Bunnreker i Maine bruker bare 2 dager på å klekkes, og frøken deLucci var bare 4 dager fra å få mensen. Legene mente at på dette tidspunktet i menstruasjonssykluse
n hadde hennes livmor en perfekt PH - balanse for å ale opp disse rekene. Over natten hadde eggene blitt klekket, og rekene doblet sin egen størrelse hvert tiende minutt. Du kan sikkert forestille seg hvilke smerter hun hadde da hun våknet om morgenen og fødte godt over 1000 reker på badet 

min mening, dette er jo seriøst og en historie som har vært på nyheter i USA o.s.v. ehm . men om hun lå i badekaret med vann kan hun ikke tenne på hummeren med lighter ? 

hva tenker dere ? 

alle årstider på en dag !

først er det kjempefint vær helt tidlig på dagen sol og sommer og bestemmer meg for å ta på meg en tights, etterhvert blir det regn i løpet av bare noen minutter. Jeg drar på skolen og fryyser ! det regner..  Så blir det sol i gjen. Håpet på det skulle holde ! Så ser jeg ut av vinduet i timen så SNØR det ! det snødde sikklig mye og det la seg til slutt på bakken.. og jeg måtte gå hjem i snø med converse sko ! dagen etter på skjer akkurat det samme men da begynte det å hagle. sol, regn, snø og til slutt hagl. 

   

dette er ikke mine bilder. bildene fra google. 

Skal det ikke være sommer i april egentlig ? hva er din mening ? har været vært sånn hos dere ? 


 

savner..

sommernsavner du sommern?  :)

bildene tatt fra http://weheartit.com/

Nå lover jeg at jeg skal trene ! jeg skal på alle treninger framover ! + Video

jeg har ikke vært på så mange treninger, fordi jeg er sliten og blablabla ! Masse grunner men deler ikke det på bloggen.. Jeg har pushet meg selv nå til å dra på alle treninger fremover. Håper jeg virkelig skal det og ! Jeg ble satt som reserve forrige gang vi skulle vise et show.. Og det var NM noe som jeg virklig hadde gledet meg til også ble jeg satt som reserve. Det var da det gikk inn på meg at jeg ikke trener like mye som jeg gjorde før.. Jeg skal ikke bli reserve i gjen og da må jeg trene ! Jeg skal virklig komme på alle treninger og  trene så hard jeg kan ! Jeg skal oppnå en ting hver gang jeg er på trening ! Og jeg skal få det til å bli like gøy som det gjorde før. Jeg har nemlig mista veldig mye treningslyst når jeg ser hvor mye de på treninga kan nå enn de gjorde når jeg trena ! Vi har blitt et elite lag og jeg skal bli en del av det. Jeg skal jobbe hardt ! 

 Mitt lag på NM jeg er ikke med i showet her, fordi jeg ble reserve. 

Da skal jeg på trening HadeBra ! <33 

Blogges ! <3 

Hva trener dere for noe ?

Aldri dump kjæresten på face! se video !

Se videoen på denne siden . trykk her ! (video litt lenger ned på siden ) 

 Herregud, aldri slå opp med kjæresten på face ! Det er farlig hahahhahahha

- KristinBlogges ! <3 

minner om spmrunde på gang ! spørr i vei ! svarer ganske sikkert på video ! 

Nelly kjoler!!

                                                                                                                     

                                                                


                                                                 

 

 

 

hvem er din favoritt ? 

blogges 

-kristin <33 

                                               


Fredag den 13

Det er fredag den 13 i dag, hadde glemt det før jeg så en blogg som hadde skrevet at det var fredag den 13. Jeg har ikke hatt noe ulykke ennda, men dagen er ikke over ennda, haha.  men nok om det...eller er det kanskje lykkedag?

Jeg skal nemmelig liggover til søskenbarnet mitt, ingrid i helga. jeg er 80% sikker på at jeg ikke kommer til og bogge. Når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg en tur med Vito sammen med naboen, nesten med en gang jeg kom hjem kom mamma hjem.  Etter det har jeg sett en film som heter crokodile dundree( vet ikke om det skrives rett) siden jeg skal llage et sammenheng om filmen som skal levers på Mandagen, vis ikke får jeg stryk og det vil jeg ikke ha. Men dem kommer og henter meg 8 eller 9 så jeg ganske god tid. Etter jeg har blogget skal jeg pakke også skal jeg fortsette med engelsk tilvalg leksa mi. Kanskje det blir et siste innlegg før jeg drar? skal prøve!

Sykt gammel bilde, men det for gå :)

 

er det en ulykkedag eller en lykkedag til dere? :)

Skal du ha noen liggoverbesøk du? :)

Anette

spørsmålrunde ! spørr om alt !

vi svarer kanskje på video, dette bllir første spm. runde på bloggen her ! spørr om alt 

Anette & Kristin 


Hot or not

Jeg sier hot :)

Hva er din mening?:)

Anette

Fast shampoo & balsam | håret vokser lenger ( Før og etter bilder)

denne shampoen og balsamen er jeg kjempe fornøyd med ! 

Før 

etter 


ikke de beste bildene men det er noen så man ser at håret mitt har vokst.

Hvordan funker den ? 
jo, det er en slags oppskrift du får som står på pakken, som du må følge hvis den skal funke som det skal. Shampoen og balsamen gir deg masse proteiner i hodebunn som gjør at håret får en ''proteinbombe'' jeg er sykt dårlig på å forklare, men håper dere skjønner det. håret på en måte strekker seg, så det virker litt ''tynnere''. Man skal ikke bruke den hverdag helt til den er tom. Det er sånn man skal ta den frem i blant for å ikke slite ut håret helt. Da er det lurt å bruke en annen shampo som gir volum eller som gjør håret ''tykkere'' innimellom. 

Har du prøvd denne ? i såfall hva synes du om den ? 


årets første fotballkamp

 

Jeg har ikke blogga på år og dag, men nå skal jeg virkelig begynne og skjerpe meg.  Jeg har ikke gjort noe spesielt på hytta, bare kosa meg og møt slekta. Jeg som har blitt forskjølet av løpet av helga, det er sykt kjedlig og være syk når man skal ....spille kamp

 

Nå skal jeg årne meg til "årets første fotball kamp". Vi har spilt to treningskamper i år, men nå skal vi begynne med kamper, gleder meg sykt til og spille. Men som dere skjønner så er kampen lagt unna, det tar 1 t og 30 min og kjøre, så vi laget mitt skal kjøre minibuss til kampen, det blir kos. Jeg tar med kamera så det blir kanskje bilder på bloggen i morgen? hvem vet.   


 Vito og meg :)

Skal du spille kamp i dag? :)

Anette

 

Hvit regulering

Mine hvite perler 

Jeg har hvit reggis, jeg tok det fordi jeg har sett andre hatt det, å ville prøve det ut. jeg ble missfornøyd i starten fordi jeg hadde skjeve tenner og klossene var litt store rare og klompete og mange kommenterte masse ''du burde bytte til grå'' og ''hvit, æjs jeg skal ha grå reggis ass, hvit var sikkelig rart'' Etterhvert når tennene retta seg opp ble det bedre, angrer jeg ikke på at jeg tok hvit reggis. Det synes ikke så mye. det er jeg glad for. lite + i cheerleadinga. Selfølgelig synes det at du har noe på tennene hvis folk studerer tenna dine, men det er det vel ikke mange som gjør.. Jeg har grå nede fordi i Norge har dem ikke hvite klosser til å ha på de tennene nede..

Noen spm, eller noe du vil si ?

jeg svarer så godt jeg kan ! 

Sminkevideoer som overasker !

 

 

hva synes dere ? 

Youtube link 

Nytt design! Kan du lage header ?

Hei nå trenger vi litt hjelp ! 

vi trenger header til disse målene 675x420. 
Hvis du kan lage header, send meg en mail så kan jeg skrive 
hva som skal stå i headeren og sende bilder o.s.v. 

Blir utrolig glad om noen vil lage header til oss ! 
 

Mail : kristinmarie_97@live.com 

Anette & Kristin 

hva synes dere ? 

- BLogges ! <3

 

smykker av designeren Bjørg, Rihanna kjøper smykker av henne

http://tv2.no/video/?progId=598992 interju med designeren bjørg nordli-mathiesen 

smykker hun lager !  Rihanna, Madonna, Robyn kjøper smykker av henne.

andre kjendiser 


                             

Bjørg 27

Ring, After Eden: 850,-

Smykke: 1450,-

Smykke: 1450,-

Smykke, I Can Do Anything: 1450,-

Smykke, ?Up and away?: 1450,-

Smykke, After Eden: 1650

Bjørg 20

Smykke, Sign Of The Times: 1450,-


Hvem var din favoritt  ? 

- Kristin 

blogges <3 

påske feeling !påske pynen på hyttaa mi ! koslig å komme hjem til hytta fra slalombakken til dette 

fortsatt snø på fjellet ! 

GOD PÅSKE KJÆRE LESERE !  <3333 
SPØRSMÅLSRUNDE ! Spørr i vei om ALT !

Vi lager en video hvis det blir over 10 stykker som skriver spm så skal vi svare på video, vi svarer selfølgelig så godt vi kan :) vi kommer til å svare på spm runden, når vi møtes neste gang. dette blir en stor spm runde spør om mer interesant enn favoritt mat favoritt farge o.s.v.  vi lager en spm runde for at noen blir kjent med oss og bloggen.

 

litt om vår blogg  
to Jenter som heter Anette og Kristin. Vi er barndomsvenner og har kjent hverandre siden vi var 2 år. Anette har flytta og nå er vi to bestevenner på hver vår kant av landet med to helt forskjellige hverdager, to helt forskjellige sport Anette med fotball og Kristin med Cheerleading. Vi ser hverandre nå ca en eller to ganger i året. Håper dere vil like bloggen og vi er alltid glade for kommentarer og kommenterer Alltid  tilbake :) <3  

 

språkreise ! skal du på språkreise ?

I fjor sommer når vi møtte hverandre foreslo Anette at vi skulle ta en språkreise, når vi ikke møter hverandre så ofte. Da er det greit med en laang språkreise sammen i 3 uker. Vi leste alt om det og bestemte oss for å dra til Usa eller Aurstalia ! Men det var vist litt for langt for foreldrene våres. så det ble til slutt bournemouth. Det er Englands fineste strand der ! wiiiii GLEDER OSS ! 

foreldrene våres visste ikke at vi hadde bestilt !

foreldrene våres visste ikke at vi hadde bestilt ! vi ringte selv og bestilte ! foreldrene våres visste at det var noe snakk om språkreisen men visste ikke at vi hadde bestilt språkreisen for oss selv. Heldigvis ble dem ikke sure tok det med latter ! 

Vi skal bo hos en familie sammen ! vi skal bo hos en vertsfamilie sammen å gå på en skole å lære masse engelsk! som i allefall jeg trenger ! 

slapp av det er pcer der og sånt så vi kommer til å holde bloggen oppdatert hele tiden de tre ukene vi er der !  

noen som også skal på språkreise ? 

hvor ? 


Jeg gikk fem på !

Anette sendte mld
''Gidder du å ringe meg ? Finner ikke mobilen min''  Åhh jeg ler og Ringer 
'' HEI '' og tenker ikke på at det er 1. april i dag... og hører bare 
'' HAHAHAHHAHAHAHHAHA'' Du gikk på den ! jeg bare hæ åja FAEN 1 april i dag.. :P 
'' åja. åhhhhh''

 

blitt lurt en gang i dag !  

 Har dere blitt lurt ? hva skjedde fortell i en kommentar under ! 

 

et bilde fra i dag :) 


- Kristin <3 

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits