mai 2012

Noen som vil gjesteblogge om justin bieber konserten?!

noen som vil gjeste blogge ? vi kan poste mange innlegg fra justin bieber konserten ! 

Jeg rakk det ikke.. noen av vennene mine var der, hun ene skal kanskje lage et innlegg til dere! men er det noen fler ? 
jeg fant ut at jeg og kusina mi skulle dra og han skulle da på scenen halv ti men gikk på mye tidligere så vi fikk det ikke med oss. Han var på scnen når vi satt på toget.. -.-  Han hadde da nettopp gått av scenen når vi kom til Oslo, så jeg og kusinen min gadd ikke å vente på at det ble helt kaos med tog tilbake så vi tok da føste tog hjem i gjen desverre... 

Er det noen som vil fortelle litt om konserten ? noen som var der? 

lag et innlegg og send på mail til: kristinmarie_97@live.com så poster jeg det etterpå ;)) jeg kan poste det når jeg får innlegge! men jeg poster alle jeg får så det er bare å sende i vei og håper noen som vil lage et gjesteinnlegg!!!! - bloggen din blir selfølgelig reklamert ! (ikke glem å si bloggen din da)

-Kristin <3 

blogges ! <3 

Hadde vært utrolig gøy å fått et gjesteinnlegg fra dere ! <33 

fineste bildene jeg har sett i dag !

pic.twitter.com/OfmXFhHm

pic.twitter.com/Gk2HMH3t

pic.twitter.com/fsdQyeo1

pic.twitter.com/YZQj8vrH

pic.twitter.com/snWqNd1r

Jeg legger ut bilder på twitter og sånt også for jeg har ikke instagram desverre.. 
følg meg på twitter for flere bilder, følger dere tilake !  

Hvilket bilde likte du best ? eller skal jeg si hvem som julianne anonym skal rette på meg ? fikk nemlig anonym kommntar : DET HETER HVILKET når det er snakk om gjenstand, og ikke person. Herregud.

fikk jeg som kommentar i tidligere innlegg :D hahahahha. Herregud. 

Pugging

Nå sitter jeg her og skal øve til mattetentamen som er på fredagen. Klokka 19.30 skal jeg spille kamp mot ranheim.

Hva skal du I kveld?

hva synes du?

 

jeg har hørt på sangen ganske mange ganger nå og begynner ikke og bli lei, den sangen er helt fantastisk bra.

Hva synes du om sangen?

Anette

15 åring, 2 års fengsel for facerape ??!?

dagbladet skriver om at en svensk 15 åring er anmeldt for facerape, og risikerer opp mot 2 års fengsel! WTF !  Herregud!  

Les på det HER !  

 

hårfrysyrene til rihanna

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

13

14

15

hvem likte du best ? 


bildedryss - En km nærmere sola

Jeg koser meg på fjelet en km nærmere sola ! noen bilder bra i dag! 

første bad for lille baby og vennen hans i dag ! 

skjekk de øynene ! 

ja 31.7 grader ute ! det var 33 grader når jeg våknet i dag ! 

sorry ! for at bildene kom litt seint ! 
- Kristin <3 
blogges <3 

 
hvem håper dere vinner eurovision ???

hvem håper dere vinner ??

en km nærmere sola !

Nå har jeg dratt på hytta på fjellet og er en km nærmere sola! her skal jeg sole meg masse, det er vel ikke så mye annet å gjøre. jeg kommer til å ta masse bilder i morgen! Følg med ! 


Når vi var på vei opp var det utrolig mye kø i Oslo vi sto i kø i 2 timer eller noe det er jo utrolig mange ulykker fortiden! Når vi endelig hadde kommet oss ut av køen og stoppet for å kjøpe mat og sånt passet jeg på hunden min i mens i solaa! Da ser jeg DEN store edderkoppen ved siden av lille babyen min sitt bur! Den var jo helt grå og stoor! Stakkars lille baby jeg tørr jo ikke å røre den ! jeg så vekk en bitteliten stund å når jeg ser etter den i gjen er den borte. Jeg satt meg i bilen og vi kjørte videre i bilen når vi nesten var fremme står den på sete mitt og kryper sikkelig fort av gårde! når vi stoppa bilen og skulle ta den vekk fant vi den ikke i gjen! ÆÆÆJS ! 

Sol og tannlege

Om 10 minutt stikker jeg til tannlegen. bloggere mere I kveld. Resten av dagen skal jeg sole meg og slappe av. Vil heller v?re på skolen og bare slappet av med de andre som skulle ligge på banen og kose seg, mens jeg sitter inne I en tannlege stol. Koselig det ikke sant?

Flott med sol :)

Har dere fint v?r der dere bor?

Anette

hør på henne her !

hun følgte meg på twitter også så jeg hun hadde twitta om en musikkvideo av henne ! hør hun er den lille jenta med den stemmen! 
synes hun er søt jeg !  

hva synes dere ? <3 

Øving til..

Nå sitter jeg og øver til prøve  som er på torsdagen i rle. Jeg kommer kanskje til og blogge I kveld.

Øver til prøve.
Har du noen prøver I uka?:)

fin sang

hhaha, elsker bare sangen. jeg så på videoen for første gang på fredagen. Jeg tenkte ` de kommer jo til og bli sammen`. Men hva som skjer?

anette

vanlig dag

Vis jeg kommer til og blogge er det når Paradise begynner på  tv`en i kveld. Vis jeg ikke rekker det blogger jeg ikke før torsdagen eller fredagen. jeg så forresten gamle epesoder fra one tree hill, jeg elsker one tree hill og home and away.


 love it!

bruker du og se one tree hill?

Anette


snakker du i søvne ? finn det ut !

Jeg kom over en annen ting jeg har lastet ned en app på mobilen som heter Sleep Talk Recorder, der kan man sette på en lyd opptaker om natta som man kan høre sjæl om man snakker i søvne og alt det rare som man sier ! Den tar nemlig opptak når det kommer noe lyd om natta. Alt dette kan man høre på etterpå i klipp i ''history'' Jeg har prøvd den og jeg har merket at jeg skravler i søvne! Det er faktisk skummelt å høre på etterpå får man vet ikke hva man snakker om eller hvordan man kommer på det!  

SE PÅ DET >HER ! <  det er en video der du kan se hva mennesker gjør i søvne ! 

jeg kom over denne videoen her ! herregud det er masse rare ting man gjør i søvne ! Folk spiser i søvne ! denne videoen inneholder blant annet at en jente på 21 år spiser i 2 timer i søvne! det er masse annet rart der å! jeg har også hørt en gang at noen faktisk har dettet ut av vinduet tro meg det er ikke kødd ! han hoppet ut av vinduet og sovna på bakken! jeg tror heller han gikk i svime i stedetfor ! 
 

Hvordan har din helg vært?

 

Heihei : - )

Nå sitter jeg her og skal legge meg snart. Jeg hadde skrevet om hvordan jeg hadde det og hva jeg gjorde, men så klikka blogg.no så jeg klarte legge ut det jeg har skrevet. I dag har jeg gått en lang tur med pappa og deretter gikk vi til tante og onkel forog besøke dem litt.  haha, kjedelig innlegg men det blir mere blogging i uka ( trur jeg). 

en stor sopp!

en fin blomst som sto alene!

Hvordan har din helg vært?

Anettte

 

17 mai folkens

Jeg skal til rindal I helga og er litt usikker på om det blir et innlegg fra meg. Men skal dra prøve.

17 mai, gratulerer med dagen :)

hjelp hjelp hjelp ! hva skal jeg ha på meg i morgen ?

vi skal ut å spise og jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg av disse ? jeg skal jo ha tilbehør også :) 

hva synes dere jeg burde ha på meg?  <3 

tentamen i dag

 

Heihei :- )

i dag har jeg hatt engelsk tentamen. For og si det sånn det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt så jeg får sikkert en 3er.  

Hvorfor jeg ikke har blogget på flere dager?  Jeg skal si det sånn at på mandagen hadde jegi norsk tentamen, trening og slappet av, så da gadd jeg rett og slett ikke å blogge. Tirsdagen hadde jeg kamp og måtte pugge til tentamen som var i dag. Men nå blogger jeg jo så det ordner seg til slutt hehe. og de andre dagene jeg ikke har blogget på husker jeg ikke hva jeg gjorde.

 

Men i dag skal jeg på Rosenborg kamp som begynner 18.00, jeg drar sammen med ei vennine. Det blir koselig og være med  henne vi får håpe på at rosenborg vinner da.

Men  nå sitter jeg og venter på at Maten min skal bli ferdig.

''

Har du hatt tentamen i dag? :)

Anette

Sminkevideoer som overasker !

 

hva synes dere ? 

Youtube link 

Good Morning !

jeg våknet nå jeg er visst borte fra skolen i gjen.. har det veldig hektisk og sånt for tiden så jeg sover hele tiden. 

her er det noen bilder jeg synes var fine fra weheartithva synes dere ? 

- Kristin <3

Dagen med Renate - Bildedryss !

hva synes dere ? 

- Kristin & Renate ! <3 

blogges <33

dagen med Renate + dagens youtube video !

vi har hatt nynorsk tentamen i dag og kunne slutte tidliiig :D yeyy! 
så da kunne vi ta noen bilder for deree ! kommer flere senere ;) <3

-blogges  <3 

 

 

Gjesteinnlegg fra frisører og makeupartister mkla.blogg.no

Gjesteinnlegg skrevet av Malin & Karina. Frisører og Makeup Artister - mkla.blogg.no

Vi alle har vel ordnet håret på dukkene våre når vi var liten. Noen sluttet, mens andre fikk senere en drøm om å bli frisør. Der har du oss. Vi begynte utdanningen vår som frisører og senere makeup artist. Sminke går under faget frisør, men en kan ta kurser utenom for å bli makeup artist. Dette er helt klart to yrker med masse utfordring og en står ute for ulike og krevende oppgaver. En må like å jobbe med mennesker, være utadvent og være en god lytter til kundene. Det er yrker vi ikke ville byttet bort for noe, men det har også en del ulemper som vi skal komme mer innpå i dette innlegget.

Utdanningen:
Skal en utdanne seg til frisør gjennom videregående skole er vg1 - Design og håndtverk -> Vg2 - Frisør, eneste måten å gjøre dette på. Det er veien vi absolutt anbefaler å gå. En kan selvfølgelig gå privat frisørskole og makeup skole, men dette koster rundt 100 000 kr, og er veldig kjedelig om man da finner ut at man ikke vil fortsette i yrket. Når man går videregående har man utplassering i bedrifter slik at man får et innblikk i frisørers hverdag.

Noe å tenke over før man velger yrket:
Selv om mange tror at det er bare å klippe, bare å farge og bare å sette opp et hår, så kan vi bekrefte at det er det IKKE. Under utdanningen din må du klippe etter boken etter en bestemt grad i en bestemt vinkel. Det blir målt med linjal om du har riktig cm på håret til kunden som det du har tegnet på tegningen. Du må tegne tegning for alt du gjør, og den må stemme overens med frisyren og klippen. Klipping er tidskrevende, men kjekt når man får det til. Når det kommer til sminke må man tenke, hvilke farger kler kunden? Har hun kalde, varme hudtoner? Bruker hun mye sminke til vanlig, osv. Både med frisyre og sminke må man tenke på ansiktsform, type menneske osv osv.

En annen ting er allergi og slitasje. Det er tidskrevende og tunge yrker. Man står og går mye, spesielt som frisører. Man har arbeidsstillinger som fort kan føre til slitasjer og betennelser. Man får vonde skuldre, rygg og vondt i bena. Har man allergier er ikke frisør yrke for deg. Kjemikalier og farge kan fort gjøre vondt verre. Men det finnes masse en kan gjøre for å forebygge. Bruke hansker når en farger for eksempel.

Det å jobbe som frisør og makeup artist:
Det er utrolig givende og kjekt å jobbe som frisør og makeup artist. En får nye oppgaver, nye kunder og nye utfordringer hver dag. En dag legger man foliestriper, en annen dag ordner man bruder. Det er alltid noe nytt i motebilde og man må alltid være oppdatert på nye trender. En dag i salongen er aldri lik, noe som gjør det hele mye mer spennende. Man lærer noe nytt hele tiden og man blir aldri skikkelig utlært, det vil si at det kommer alltid nye metoder å utføre arbeidet på. Det er spennende å leke seg med make up og frisyrer, og vi elsker yrket vårt.Har du flere spørsmål? Besøk gjerne bloggen våres -->her<--

Klem fra Malin og Karina - Frisører og makeup artister.


Har DU lyst til å lage et gjesteinnlegg på bloggen vår?

jeg og Anette har tenkt at noen kunne få lage et gjeste innlegg i dag eller i morgen! 

det du trenger å gjøre er å sende en mail til kristinmarie_97@live.com så poster jeg det i kveld eller i morgen :) 

håper at flere vil skrive gjesteinnnlegg :)) 

Kristin & Anette <33 

blogges! 

 


Dagen I dag

Hei, folkens!

Straks skal jeg se fotballkamp til søskenbarnet mitt. siden han spiller mot klæbu og klæbu er hjemme bane må jeg jo komme og se på. Når kampen er ferdig skal vi på burdag til søskrnbarnet mitt fra rindal.

Skal du se på kamp idag? :)

Anette

Ps; blogger på mobilen sä det kan være ganske mye skrivefeil

ER DET SÅNN DET ER Å VÆRE UTRO !?

Var litt på youtube å fant dette! er det lov til å le ? 

 

woooww ! 

ja hva synes du ? 

-Kristin

blogges <3 

les bloggen her, ambefalles !

 

 

 vis du trykker på linken kommer du til bloggen hennes javascript:mctmp(0); 

Jeg har lest bloggen hennes i noen uker nå så det anbefalles og lese bloggen hennes. jeg har linket til en kokuranse som jeg har meldt meg på, fristen er i dag så du kan bare melde deg på ! :)

 

Leser du bloggen hennes? :-)

Anette

 

 

natta

Nå har jeg tenkt og legge meg skriver mere om dagen min i morgen når jeg våkner.

sov godt alle sammen!

skal du legge deg? :PP

Anette

Kristin prøver ut det nye speilrefleks kameraet, bildedryss !

Været utenfor er dårlig ! Regn og ÆJS! 

Nå ble det så mye bedre ! 

likte dette bilde ! sola skinte akuratt der!!

blå himmel ! det liker vi !  


og Fotografen sjæl ! 

( må bare si at det er litt rot bak meg men pff. ikke bry dere om det ! ) 

Dette er gøøy ! Alt for gøy ! - Kristin <3 ikke akuratt det beste innlegge i dag ! menmen.. nå skal jeg spise deilig taco ! kanskje det blir en del bilder av det også. haha ! kanskje jeg en gang kommer til å videoblogge for dere ? hadde det vært gøy ? 

vil dere at jeg skal begynne å videoblogge ? 

blogges <33 ! 

 

 

språkreise ! skal du på språkreise ?

Hei jeg og Anette skal på språkreise til sommeren til bournemouth  i England ! 

wi, se så fint det er ! 

Gleder oss ! 

skal du på språkreise ? hvor ? 

- Anette & Kristin <33 

hektisk helg og uka frem til nå !

sorry sorry sorry ! for veldig lite blogging skal blogge bra fra nå av ! 

Jeg har bare ikke hatt tid til blogging
fordi på lørdag var jeg i brullup til min kjære kusine ! jeg var der frem til kl 10 på kvelden da jeg måtte bare dra hjem fordi jeg skulle opp tidlig til min egen konfirmasjon ! jeg måtte stå opp kl 7 i gjen dagen etterpå
Tenk dere det brullup og min egen konfirmasjon bare 9 timer i mellom ! også har jeg hatt tentamen i går og rle prøve i dag. rusken på skolen i morgen og tentamen på fredag i gjen! Men for dere som ikke har lagt merke til det var Anette hos meg denne helgen som var !! utrolig koslig !  tok en del bilder også for dere ! :))

Sommeren er her snart ! 

Herregud det snødde i Mai ! er ikke mai sommer a ! 

Anette og jeg ! 

verdensbeeste ! ( her ser dere også reggisen min, hvit ) deilige muffins som min beeeste kusine lagde til meg på konfirmasjonen ! 

Konfirmasjonen PENGEER ! :D 
 

-Kristin 

- blogges ! <3 

 

bymarka

 

 

I Morgen skal jeg gå tur med 2000 andre skoler. Vi skal gå 11 km. I Morgen skal jeg på fotballtrening og gjøre mye lekser.  Sorry for lite blogging men jeg har gjort lekser i nesten hele dag og jeg måtte bare se ferdig PH. Håper at alle forstår hva Ph betyr, men jaja.  Jeg trur jeg blogger i morgen får i hverfall håpe på det for vis ikke blir dette siste innlegge før torsdagen, fredag eller lørdag. Men nå har jeg tenkt og legge men så snakkes!

Dette bildet passer da fint siden vi skal til "bymarka"

Skal du gå tur med andre skoler i uka? :)

Anette 

litt forskjelig

Nå sitter jeg og venter på at Kristin skal bli ferdig med og dusje siden hun skal på bryllup, uten meg. Jeg skal snart til Ana og Beth som jeg ikke har sett over 1 , 2 år. Så det blir koselig og møte dem igjen. Jeg vet rett og slett ikke hva vi skal gjøre, men finner vel på noe. Kristin kommer hjem rundt 9 ,  10 tiden og da skal jeg kanskje møte henne, men er ikke sikker. I morgen blir det en morsom dag siden da skal jeg til konformasjon til Kristin og få mye god mat. Men nå må jeg stikke blogger sikkert mere i kveld. 

Skal du bort i dag?  :)

Anette 

Anbefalte Blogger ! *Klarte ikke å bare velge en.. er du den anbefalte ?

Klikk på bilde for å se på bloggen ! 

MFNCN! ( får ikke bilde kan ikke kopiere.. )

dette er en suuper blogg ! elsker den! hun gir mye av seg selv! som er braa ! hun deler alle opplevelsene sine og skriver fyldige brae innlegg, som er interesant å lese !!!  

 


 

'' Bloggen min er skrevet av meg, en jente på 15 år som bor i Oslo. På bloggen min skriver jeg rett og slett om det som faller meg inn, som for eksempel mote, foto, outfit, hverdag og så kommer det noen meninger her og der :-) '' 
En kjempe søt jente som skriver veldig bra'e innlegg og man får bare lyst til å lese mer og mer ! 

'' Bloggen min handler om outfits, anbefalinger, bilder, meninger og egentlig bare humor, men jeg har ikke kommet så godt i gang enda! Bloggen er ganske så ny, jeg hadde en del lesere på den forrige, men jeg slettet den.. nå har jeg egentlig nesten ingen lesere, og det er ikke så fryktelig gøy å blogge nesten uten noe respons..  ''

En glad og søt jente med masse nydlige bilder i innleggene sine!!

 
''På min blogg skriver jeg om mote , ting jeg vi ha fra butikker , spørsmåls runder og hva jeg
gjør i fritiden min. '' 
Et kjempe fint disign ! kommer med masse fine bilder ! 
'' Denne bloggen har jeg holdt på med i et år,og det er noe jeg for det meste trives med. Jeg blogger om livet mitt, det som skjer og det jeg faktisk føler for å skrive. ''

fengende blogg ! finner på mye på bloggen som må gjøre video og kommer med masse anbefalinger av fest kjoler og sminke ! Min blogg handler om alt og ingenting, handler om hverdagen min og meg selv som person!

En kjempe nydelig jente fra stavanger! btw elsker dialekten din;) en fengende blogg med masse fine bilder ! 


 

 
'' Min blogg handler om ALT mulig rare ting. Jeg skriver om de utroligste tema, og har en god del må gjøre videoer sammen med kjæresten min. Vi lagde nettopp en ny serie på min blogg som heter '' Myte eller sannhet'', som går ut på at vi tester om ting er sant eller om det bare er noe folk sier.. '' 

søt jente, med en fengende blogg! bra beskrivelse av bloggen'' På bloggen min legger jeg ut ut outfits, hverdagsinnlegg, anbefalinger, og masse mer +++ bilder. Så den handler stort sett om alt ♥♥♥ ''

En sikkelig glad og søt jente, med fyldige bra'e innlegg og bilder ! 

 


 

*SORRY FOR AT NOEN BILDER BLE MINDRE OG STØRRE ENN ANDRE ! fikk ikke alle bildene like store for alle bildene var i forskjellige str.. 

-kristin 
blogges ! <3  

hvilken blogg likte du best ? 

skjer?

Nå sitter jeg her og øver til engelsk tentamen som er om en uke heller to. I dag har jeg vært på skolen etter det har jeg bare vært på en dommerkurs og slappet av resten av dagen. Og nå sitter jeg her og venter på Paradise, bloggere mere i kveld.

Gjort i dag?`

Anette

skal vi anbefale din blogg ?

Jeg kan anbefale din blogg! 
trekker ut den bloggen jeg likte best som jeg skal anbefale til dere i løpet av kvelden ! ;)) 

du må følge disse punktene i kommentarfelte under ! 

* Litt kort om hva bloggen din handler om
* Hvorfor skal vi anbefale din blogg ?   

Husk selfølgelig link til bloggen ! 

 

minner om spm runde også ! spørr i vei !!! > HER <

-Kristin <3 
BLogges ! <3 

Er ikke han her kjekk ?

Jeg har helt falt for han her, jeg elsker snowboard gutter ! herreguud er det mulig! han er helt syyk i snowboard! 

Favoritt bilde mitt ;))

Han er bare den skjønneste ! 

denne videoen er han som gjør triple cork ! STORT TRIKS for dere som ikke vet så mye om snowboard . jeg vet om bare tre personer som har landa på dette trikse ! 
han klarer det på tre førsøk!!
 

Dobbel gull i X Games ! en stor konkurranse !

En video dere måå se tripplecork + en rotilasjon til, gisp :OO

dette er den nyeste videoen av han 
 

-Kristin <3 
blogges ! <3  

Livsprosjekt, 1460 portrettbilder! se han har vokst !

Tatt bilde av seg selv hver eneste dag i 3 år 

 

video av han der man ser hvor fort han vokser!!

 

ser du det ? 

Fint vær

Jeg har vært ute og tatt bilde så det blir bilder på bloggen, men ikke i dag. Jeg har det travelt i uka her så er ganske usikker på om jeg legger ut bildene i uka, men skal det om en ukes tid. Sorry for ikke noe blogging i tidligere i dag, men med en gang jeg våkna dro jeg til maiken og vilde. Og der var rebecca og Andrea, etter en stund kom malin, vi spilte krokit( vis det skrives sånn). Etter en runde dro vi til meg slappet, hørte musikk og spiste rester fra bursdagen som var i går. Etter noen timer kom lola og camilla, vi satt og snakket og koset oss, klokka halv 7 dro vi på matta siden vi ville være der før kampen begynte. Vi spilte mot sjetne og vant 4-1. Jeg scooret 1 av den, jeg er sykt stolt har ikke scooret på 11er før, så det vart stort for meg. Når jeg kom hjem så jeg på paradise hotel.

Ps: jeg skriver på ipaden så det blir ikke noe bilder denne gangen.

Var det fint vær hos deg? :)

Design av:


  • INGVILD AASHEIM
  • hits